Ungāru vecmāmiņas uzkoda no tomātiem un sīpola: viss noslēpums ir marinādē

Šī ļoti garšīgā tomātu un sīpolu uzkoda jums būs īsts atklājums: minimāls produktu daudzums, minimāls sagatavošanas laiks – un galu galā pārdabiska garša.

Šeit viss ir ar mēru: tomāti ir mēreni sāļi, mēreni pikanti, bet neticami garšīgi. Šī uzkoda lieliski saderēs ar jebkuru gaļu, ar ceptiem kartupeļiem – un ar jebkuru otro ēdienu. Visinteresantākais, ka pirmais no galda pazūd sīpols, kas marinēts kopā ar tomātiem: tā pikantā garša jūs novedīs līdz neprātam.

Sastāvdaļas

5 nogatavojušies tomāti (vēlams ar blīvu mīkstumu)

3 vidēja lieluma sīpolu galviņas

4 ķiploka daiviņas

4 ēdamkarotes augu eļļas

2 ēdamkarotes citrona sulas

½ tējkarote bazilika

¼ tējkarote aso sarkano piparu

1½ ēdamkarote dabīgā medus

½ tējkarote sāls

Leave a Comment