Šī ļoti garšīgā tomātu un sīpolu uzkoda jums būs īsts atklājums: minimāls produktu daudzums, minimāls sagatavošanas laiks – un galu galā pārdabiska garša.
Šeit viss ir ar mēru: tomāti ir mēreni sāļi, mēreni pikanti, bet neticami garšīgi. Šī uzkoda lieliski saderēs ar jebkuru gaļu, ar ceptiem kartupeļiem – un ar jebkuru otro ēdienu. Visinteresantākais, ka pirmais no galda pazūd sīpols, kas marinēts kopā ar tomātiem: tā pikantā garša jūs novedīs līdz neprātam.
VIDEO:
Sastāvdaļas
5 nogatavojušies tomāti (vēlams ar blīvu mīkstumu)
3 vidēja lieluma sīpolu galviņas
4 ķiploka daiviņas
4 ēdamkarotes augu eļļas
2 ēdamkarotes citrona sulas
½ tējkarote bazilika
¼ tējkarote aso sarkano piparu
1½ ēdamkarote dabīgā medus
½ tējkarote sāls
Tevi noteikti interesēs
- Viesturs(62) atnesa trīs tulpes un šokolādes tāfelīti – vai īsts kavalieris tā darītu, sūrojās Velta
- Pusgadu tikos ar mājīgu un ideālu sievieti (50), bet vakariņu laikā viņa pateica vienu frāzi, un es beidzot sapratu, kas es viņai biju visus šos mēnešus
- Pāvels Globa nosauc piecas zodiaka zīmes, kuras no 24. decembra apbalvos visums, kad Venēra ieiet Mežāzī
- Patīkama ziņa visiem ”Bite” klientiem saistībā ar rēķiniem no 1.janvāra: ”Tas tika apstiprināts”
- Šie salāti sajūsmina ar savu īpašo sastāvdaļu kombināciju un maigo garšu: jauna recepte ar krabju nūjiņām Jaungada galdam
- Meteorologs atklāj, ka janvāra sākums būs netipisks: ”Sniegpulkstenīši var mosties”









