Šī ļoti garšīgā tomātu un sīpolu uzkoda jums būs īsts atklājums: minimāls produktu daudzums, minimāls sagatavošanas laiks – un galu galā pārdabiska garša.
Šeit viss ir ar mēru: tomāti ir mēreni sāļi, mēreni pikanti, bet neticami garšīgi. Šī uzkoda lieliski saderēs ar jebkuru gaļu, ar ceptiem kartupeļiem – un ar jebkuru otro ēdienu. Visinteresantākais, ka pirmais no galda pazūd sīpols, kas marinēts kopā ar tomātiem: tā pikantā garša jūs novedīs līdz neprātam.
VIDEO:
Sastāvdaļas
5 nogatavojušies tomāti (vēlams ar blīvu mīkstumu)
3 vidēja lieluma sīpolu galviņas
4 ķiploka daiviņas
4 ēdamkarotes augu eļļas
Tevi arī varētu interesēt
2 ēdamkarotes citrona sulas
½ tējkarote bazilika
¼ tējkarote aso sarkano piparu
1½ ēdamkarote dabīgā medus
½ tējkarote sāls
Tevi noteikti interesēs
- “Jāpiešuj” laime, veiksme un labklājība: kas jāizdara 10. novembrī – senču ticējumi
- “Esmu strādājis par pavāru ēdināšanas nozarē 15 gadus”: kāpēc es nekad neēdu ārpus mājas un neiesaku to darīt arī jums
- Ziemassvētku prognoze ir pieejama: vai būs sniegs un kāda ziema tiek prognozēta, skaidro sinoptiķis
- Meteorologs Toms Bricis: svētku brīvdienās Latvijā gaidāms auksts un “ziemīgs” laiks
- Kāpēc mūs pievelk konkrēti cilvēki – galvenie iemesli un pievilkšanās veidi
- Ir pienācis īstais laiks sagatavot savu dārzu pirmajam sniegam – noskaidrosim kā to labāk izdarīt








